- Борошно найдрібнішого помелу
Ми використовуємо традиційне італійське цільнозернове борошно найвищої якості.
Воно створене спеціально для тіста тривалого визрівання з додаванням закваски для ферментації.
Саме тому піца Famiglia Grande вважається найпопулярнішою піцою з найнижчою калорійністю та довершеним смаком тіста.
- Ферментоване тісто на Заквасці
Наш піцайоло замішує тісто вручну, а потім воно визріває 32 години.
Для формування піци, він не використовує качалку, а прокручує тісто у повітрі, щоб наситити його киснем.
- Фірмовий італійський соус Pomodoro
Соус для піци готуємо з очищених перетертих томатів, привезених прямо з сонячної Італії, з вулканічних рівнин на півдні від Везувію.
- Справжня італійська Моцарелла
Для неаполітанської піци використовуємо лише молодий сир — моцарелла fior di latte з натурального молока.
- Піч для піци: в кращих традиціях Неаполя
Ми випікаємо піцу в справжній неаполітанській печі при температурі 400 °C.
Завдяки цьому, піца Famiglia Grande має досконалий неаполітанський смак.
Якість піци залежить від умінь, знань та досвіду Піцайоло.
Тому люди, які готують для вас, є професіоналами з великим бекграундом навчань у провідних майстрів.
Тримай друзів і піцу ближче до себе !